S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

 

Katalog SOUL 2017

 


 

 

 

Boilie Crazy Power Pepper Fish 250gr 24mm

 

 

Dumbells vyvážené 65gr 15 x 20mm

 

Obalovací pasta

 

Pelety z tygřích ořechů

 

Pelety Black Halibut boostrované

 

 

Pelety Red Halibut boostrované

 

 

 

Podporuje mojeID

Doporučujeme

Cena od: 299,00 Kč (11,50 €)
Cena od: 9 360,00 Kč (360,00 €)
Cena od: 3 770,00 Kč (145,00 €)

Nejprodávanější

Cena od: 119,00 Kč (4,58 €)
Cena od: 199,00 Kč (7,65 €)
Cena od: 1 099,00 Kč (42,27 €)

 

 


» Recenze HEUREKA
Recenze Heureka

http://obchody.heureka.cz/imperialbaits-cz/recenze/

Přidáno: 19.02.2018

Jakub

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost vyřízení
Vstřícný přístup

 

Přidáno: 26.01.2018

michal´pEkies´pekar

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nejsem tester ani bratřičkokšeft. Boilies ve vodě parádně pracuje. Dle mého názoru se jedná o jedno z nejlepé pracujích boilies na trhu a to i ve studené vodě i bez activu konkrétně Hot Spice Plum.

Pro:

Jedna z top Boilies fabrik na českém trhu :-)

Proti:

Cena. Ale je jasné, že bez ceny není kvalita a zadarmo se to taky dělat nedá :-) :-) :-)

 

Přidáno: 01.01.2018

Jiří Přikryl

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlé jednání, ochotný a profesionální přístup.

 

 

Přidáno: 21.12.2017

Michal

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Bleskurychle zaslani a super cena

 

Přidáno: 22.10.2017

paza

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

super

 

Přidáno: 17.10.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vstricnost, odbornost

 

Přidáno: 08.09.2017

Zolo

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dodacia lehota super. Komunikácia obchodu na úrovni všetko ako sa patrí. Len výhrada za cenu dopraví. Ako osobne si myslím že kúpiť tovar za vyše 130 eur a platiť za dopravu cca 9 eur je prehnané. Aj keď som mal zľavu 10 percent tak sa to stratilo kvôli doprave. Cca konečná zľava je len tým pádom 6 eur namiesto 14 eur. Stým som sklamaný. Skoro každom obchode nad 100 eur je doprava aj na Slovensko zadarmo. Nemusí byť zadarmo ale osem eur je prehnané podľa mňa. Z tovarom som spokojný až na halibut palety. Ale to nebudem rozoberať.

 

 

Přidáno: 19.08.2017

Petr Valenta

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

p.Blažek individuálně vyřešil mou objednávku,k velké mé spokojenosti.Samozřejmě po telefonické domluvě.Nakonec jsem si zakoupil nový stojan FOX SKY POD,za bezkonkurenční cenu na českém trhu.

 

 

Přidáno: 04.06.2017

Štěpán

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Celkově jsem spokojen

Pro:

Rychlé doručení zboží
U zboží ( boilie ) které jsem si koupil neobsahuje rybí moučky ,A hlavně zajímavá podle mě neokoukaná příchuť

Proti:

U jakékoliv řady boilie mi chybí vyobrazení dalších produktů dané řady - dip, pasta, booster, atd,( ucelení řady ) aby zákazník nemusel hledat k danému produktu ještě věc která patří k danému produktu - usnadnění nákupu

 

Přidáno: 10.05.2017

Bunyz

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Široký sortiment.
Nízké ceny.
Profesionální tým.

Proti:

O žádných slabinách nevím.