Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

Katalog SOUL 2018

 


 

 

 

Podporuje mojeID

 

 


Informace o nakupování » Recenze HEUREKA
Recenze Heureka

http://obchody.heureka.cz/imperialbaits-cz/recenze/

Přidáno: 23.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Mrazy ma že mi došiel len automaticky mail.po mesiaci ani nedufam že sa niekto vôbec z obchodu ozve . Zháňal som 2 prúty a napriek vysokému postovnemu na Slovensko som ich objednal.

Proti:

Došiel mi len automaticky mail .žiadne informácie o objednávke ,žiadne zrušenie objednávky zo strany obchodu , mesiac bez odozvy na objednávku 2prutov . Máme ,nemáme ,naskladnime ,nedodame proste žiadna reakcia obchodu .

 

Přidáno: 06.08.2019

Ověřený zákazník

Ešte neprišiel balík (((

 

 

Přidáno: 11.07.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Žádnou jsem neshledal.

Pro:

Velký výběr zboží z kaprařiny, dobré až exkluzivní ceny na vybrané produkty (FOX)
Blesková reakce na objednávku, rychlá expedice objednaného zboží; určitě se do e-shopu vrátím

 

Přidáno: 23.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

ryclé dodání zboží, vše proběhlo v pořádku

 

 

Přidáno: 22.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Tovar prezentovany ako skladom neni ani na objednavku!Tovar po dodani vyzeral ako pouzity pripadne nejaky vystavny kus.v sade hlasicou chyba klip na opasok!

 

 

Přidáno: 19.02.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost vyřízení
Vstřícný přístup

 

Přidáno: 26.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nejsem tester ani bratřičkokšeft. Boilies ve vodě parádně pracuje. Dle mého názoru se jedná o jedno z nejlepé pracujích boilies na trhu a to i ve studené vodě i bez activu konkrétně Hot Spice Plum.

Pro:

Jedna z top Boilies fabrik na českém trhu :-)

Proti:

Cena. Ale je jasné, že bez ceny není kvalita a zadarmo se to taky dělat nedá :-) :-) :-)

 

Přidáno: 01.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlé jednání, ochotný a profesionální přístup.

 

 

Přidáno: 21.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Bleskurychle zaslani a super cena

 

Přidáno: 22.10.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

super

 

Přidáno: 17.10.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vstricnost, odbornost

 

Přidáno: 08.09.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dodacia lehota super. Komunikácia obchodu na úrovni všetko ako sa patrí. Len výhrada za cenu dopraví. Ako osobne si myslím že kúpiť tovar za vyše 130 eur a platiť za dopravu cca 9 eur je prehnané. Aj keď som mal zľavu 10 percent tak sa to stratilo kvôli doprave. Cca konečná zľava je len tým pádom 6 eur namiesto 14 eur. Stým som sklamaný. Skoro každom obchode nad 100 eur je doprava aj na Slovensko zadarmo. Nemusí byť zadarmo ale osem eur je prehnané podľa mňa. Z tovarom som spokojný až na halibut palety. Ale to nebudem rozoberať.

 

 

Přidáno: 19.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

p.Blažek individuálně vyřešil mou objednávku,k velké mé spokojenosti.Samozřejmě po telefonické domluvě.Nakonec jsem si zakoupil nový stojan FOX SKY POD,za bezkonkurenční cenu na českém trhu.

 

 

Přidáno: 04.06.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta

Celkově jsem spokojen

Pro:

Rychlé doručení zboží
U zboží ( boilie ) které jsem si koupil neobsahuje rybí moučky ,A hlavně zajímavá podle mě neokoukaná příchuť

Proti:

U jakékoliv řady boilie mi chybí vyobrazení dalších produktů dané řady - dip, pasta, booster, atd,( ucelení řady ) aby zákazník nemusel hledat k danému produktu ještě věc která patří k danému produktu - usnadnění nákupu

 

Přidáno: 10.05.2017

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Široký sortiment.
Nízké ceny.
Profesionální tým.

Proti:

O žádných slabinách nevím.